Registration error

Aug 20, 2008 at 10:55 AM
The sign in and password reminder work fine but when a user registers (register.aspx) and clicks Create User they get the following error:

Object reference not set to an instance of an object.   at Provoke.UserAdminLayouts.Register.<>c__DisplayClass1.<CreateUserWizard1_CreatedUser>b__0()
   at Microsoft.SharePoint.SPSecurity.CodeToRunElevatedWrapper(Object state)
   at Microsoft.SharePoint.SPSecurity.<>c__DisplayClass4.<RunWithElevatedPrivileges>b__2()
   at Microsoft.SharePoint.Utilities.SecurityContext.RunAsProcess(CodeToRunElevated secureCode)
   at Microsoft.SharePoint.SPSecurity.RunWithElevatedPrivileges(WaitCallback secureCode, Object param)
   at Microsoft.SharePoint.SPSecurity.RunWithElevatedPrivileges(CodeToRunElevated secureCode)
   at Provoke.UserAdminLayouts.Register.CreateUserWizard1_CreatedUser(Object sender, EventArgs e)
   at System.Web.UI.WebControls.CreateUserWizard.OnCreatedUser(EventArgs e)
   at System.Web.UI.WebControls.CreateUserWizard.AttemptCreateUser()
   at System.Web.UI.WebControls.CreateUserWizard.OnNextButtonClick(WizardNavigationEventArgs e)
   at System.Web.UI.WebControls.Wizard.OnBubbleEvent(Object source, EventArgs e)
   at System.Web.UI.WebControls.CreateUserWizard.OnBubbleEvent(Object source, EventArgs e)
   at System.Web.UI.WebControls.Wizard.WizardChildTable.OnBubbleEvent(Object source, EventArgs args)
   at System.Web.UI.Control.RaiseBubbleEvent(Object source, EventArgs args)
   at System.Web.UI.WebControls.Button.OnCommand(CommandEventArgs e)
   at System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument)
   at System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument)
   at System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument)
   at System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData)
   at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)


How can I resolve this?  Thanks in advance.